Idea itsenäisille naisille suunnatusta sivustosta suoraanpuheisilla vinkeillä ja kannustavilla teksteillä kehittyi jo vuosia sitten kun allekirjoittanut ei löytänyt itselleen tietoa auton ostoon vaikuttavista valinnoista. Erilaisia nettisivuja oli, mutta kirjoitettu joko trendinäkökulmasta tai ne olivat pitkälti miehille suunnattuja. Alkoi oikeasti potuttamaan kun teksteissä kerskailtiin väännöllä vaikka itsenäisen, perheellisen ja jotain kuitenkin autosta tietävän naisen mielessä oli lähinnä väännön tuomat turvallisuusedut, kuitenkin kun yksin lasten kanssa ajeli idän ja pohjoisen mutkikkailla teillä.

Monilla sivustoilla ei myöskään aikanaan kerrottu tavis-naisen voivan ihan itse remontoida, fiksata, sijoittaa, laittautua, osata organida, tehdä mitä haluaa lapset ja perheen eläimetkin mukana. JA samalla silti oman mielen mukaan vaikka käydä konserteissa ja kaunistautua fiksusti niin halutessaan.

AnnVentures syntyikin täyttämään tätä tyhjiötä. Jo aiemmin sisarsivusto www.polkuvaurauteen.fi syntyi myös asiakkaan tarpeesta saada tukea aloittavan yrityksen taloushallintaan. Olisipa itsellänikin ollut nuo tiedot ja noin helposti saatavilla aloittaessani!

Sivustolle on siis tulossa vielä paljon ihania, käteviä ja kannustavia vinkkejä lähes kaikesta itsenäisen ihmisen tarvitsemasta tiedosta. Juttuvinkkejä voi myös vinkata allekirjoittaneelle info (at) annventures.fi.

Rakkaudella Sinulle,

Anne, AnnVentures

ps. Allekirjoittanut itse tykkää remontoida, mutta on surkea sisustaja, rakastaa geelikynsiä, ehostamista ja kauneusasioita, mutta on liian kemianoppinut uskoakseen kaikkea kosmetiikkamainontaa, rakastaa organisoida ja listata asioita, mutta elää lapsiperhe-yrittäjä-remonttikaaoksen keskellä, tykkää raskaasta musiikista ja skeittipunkista, mutta rakastaa Carmen-oopperaa ja kotimaista vanhaa musiikkia, opiskelee jatkuvasti itselleen sopivia asioita, syttyy fiksusta rahapuheesta, sijoittamisesta ja verolainsäädännöstä, mutta on empaattisen ihmisläheinen ja intuitiivinen, eläisi mielellään luonnon keskellä ja oppisi lisää omavaraistaloudesta mutta samalla tekisi bisnesstrategioita ja tuloksellista myynninohjausta.

Tilaa uutiskirjeeni ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *