Pompsahtiko hikikarpalo otsalle kun epidemia laantui, maailma aukesi ja tapahtumat, juhlat, leirit, lähikokoukset, kissanristiäiset ja muut läsnäoloa vaativat asiat tulivat todeksi?

Aivan huikeaa, että palaamme niin kutsuttuun normaaliin ja pääsemme taas vapaammin näkemään ihmisiä, kokemaan asioita ja asitimaan tapahtumia. Miten upeaa on kuulla live-musiikkia ja nähdä ystäviä. Muistatko edes, mitä kaikkia lippuja tuli hankittua aikoinaan tai minne itsensä tuli luvattua sitten kun joskus taas voi…?

Mutta tuleva ihanan tapahtumatäyteinen kesä näyttää monille myös toisaalta tiivistä aikataulua, perheen asioiden yhteensovittamista, järjestelyjä ja ehkä hampaiden kiristelyä. Väljeempien vuosien jälkeen sitä saattaa käydä mielessä jopa, että missä kohtaa vietetään sitä leppoisaa aikaa?

Kuitenkin lapsille omat kaveritapaamiset, leirit, huvipuistokäynnit ja muut kekkerit ovat nyt elämää tärkeämpiä. Sukulaiset ja ystävät odottavat tapaamista liian pitkän ajan jälkeen. Itse haluaisi jo konsertteihin, teatteriin, kesätapahtumiin ja matkustaakin. Ainiin, ois kiva mökkeilläkin rauhassa. Ehkä.

Jos aivot sakkaavat ja otsaa kiristää, voit ladata excelin tästä, johon merkitset menot, mikäli tavallinen kalenteri ei enää riitä. Alle voit myös purkaa muistiinpanosi (tai tuntosi). Tulostamalla listan saat sen vaikka jääkaapin oveen tai mukaan kesään. Jos tämä auttaa henkisesti tänä kesänä, mahtavaa! Ensi kesästä kun ei tiedä, mutta oletettavaa on, ettei ihan kaikki tapahtumat olisi ihan päällekkäin enää silloin, toivottavasti.

Kaikesta huolimatta, koitetaan olla stressaamatta tästä kesästä.

Lataa oma lomakauden excel linkistä helpottamaan kesääsi tästä:

GDPR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *