Lomakausi-excel (latauslinkki alla)

Lataa oma lomakauden excel helpottamaan elämää, linkki alla.

Pompsahtiko hikikarpalo otsalle?

Epidemia laantui, maailma aukesi ja tapahtumat, juhlat, leirit, lähikokoukset, kissanristiäiset ja muut läsnäoloa vaativat asiat tulivat todeksi?

Aivan huikeaa, että palaamme niin kutsuttuun normaaliin ja pääsemme taas vapaammin näkemään ihmisiä, kokemaan asioita ja aistimaan tapahtumia. Miten upeaa on kuulla live-musiikkia ja nähdä ystäviä. Muistatko edes, mitä kaikkia lippuja tuli hankittua aikoinaan tai minne itsensä tuli luvattua sitten kun joskus taas voi…?

Mutta tuleva ihanan tapahtumatäyteinen kesä näyttää monille myös toisaalta tiivistä aikataulua, perheen asioiden yhteensovittamista, järjestelyjä ja ehkä hampaiden kiristelyä. Väljeempien vuosien jälkeen sitä saattaa käydä mielessä jopa, että missä kohtaa vietetään sitä leppoisaa aikaa?

Kuitenkin lapsille omat kaveritapaamiset, leirit, huvipuistokäynnit ja muut kekkerit ovat nyt elämää tärkeämpiä. Sukulaiset ja ystävät odottavat tapaamista liian pitkän ajan jälkeen. Itse haluaisi jo konsertteihin, teatteriin, kesätapahtumiin ja matkustaakin. Ainiin, ois kiva mökkeilläkin rauhassa. Ehkä.

Jos aivot sakkaavat ja otsaa kiristää, voit ladata excelin tästä, johon merkitset menot, mikäli tavallinen kalenteri ei enää riitä. Alle voit myös purkaa muistiinpanosi (tai tuntosi). Tulostamalla listan saat sen vaikka jääkaapin oveen tai mukaan kesään. Jos tämä auttaa henkisesti tänä kesänä, mahtavaa! Ensi kesästä kun ei tiedä, mutta oletettavaa on, ettei ihan kaikki tapahtumat olisi ihan päällekkäin enää silloin, toivottavasti.

Kaikesta huolimatta, koitetaan olla stressaamatta tästä kesästä.

Ps. Stressiä voi vähentää lataamalla alla olevan excelin, ja täyttämällä sinne kaikkien menot, kekkerit ja häppeningit. Ainakin ne on sitten jossain, suosittelen laittamaan tämän jääkaapin oveen ja/tai kuljettamaan mukana muistin tueksi.

GDPR
Marketing by